21. oktober 2019
Hvis man ikke lige har tid til at høre gospelkoret Joyful Noise ved sommerkoncerten, så kan man da bare bestille koret - hvis de ikke lige er et smut i Rumænien!
Hvis man ikke lige har tid til at høre gospelkoret Joyful Noise ved sommerkoncerten, så kan man da bare bestille koret - hvis de ikke lige er et smut i Rumænien!
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerkoncert med gospelkoret Joyful Noise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerkoncert med gospelkoret Joyful Noise
Solrød - 13. juni 2019 kl. 16:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Joyful Noise holder traditionen tro en festlig sommerkoncert i Solrød Strandkirke lørdag 15. juni kl. 15.

Der er gratis adgang til koncerten, og der er mulighed for at købe kaffe og kage i pausen. Man kan også købe lodder til amerikansk lotteri med flotte præmier. Overskuddet går til korets aktiviteter.

- Vi glæder os som altid til at give den gas ved sommerkoncerten«, siger Peter Bernhard, korets altid entusiastiske dirigent. »Vi har flere nye sange på programmet i år, som vi glæder os til at synge for vores publikum. Der bliver sikkert også plads til nogle af de velkendte sange, som vi holder særligt af, og som publikum også plejer at være begejstrede for.

Sommerkoncerten markerer slutningen på en spændende sæson for koret. De har sunget til flere koncerter ved private arrangementer, hos foreninger og i forbindelse med Spil Dansk Ugen, hvor koret sang på perronen på Solrød Station til stor fornøjelse for pendlerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk