27. maj 2020
pengeseddel, pengesedler, 500 kroner, 500 kroneseddel, 500 kronesedler, penge, kontanter, formue, kriminalitet, erstatning, narko, opsparing
pengeseddel, pengesedler, 500 kroner, 500 kroneseddel, 500 kronesedler, penge, kontanter, formue, kriminalitet, erstatning, narko, opsparing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrødborgere får mest tilbage i skat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrødborgere får mest tilbage i skat
Solrød - 03. april 2020 kl. 19:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nu ikke noget som at få penge tilbage i skat. Og specielt borgerne i Solrød kommune kan glæde sig til at der kommer en god plat penge retur fra skattefar.

For ser man på Region Sjælland, så topper Solrød suverænt.

I gennemsnit får borgerne i Solrød hele 8.659 kroner tilbage. På andenpladsen kommer Roskilde med »sølle« 5.745 og derefter Lejre med 5.434. Bundskraber er Lolland med 3.965.

Samlet set får 470.000 borgere i Region Sjælland 2,3 milliarder tilbage i skat.

- Vi ved, at mange ser frem til dagen, hvor de får penge tilbage i skat. Men det er vigtigt at huske på, at en overskydende skat bare betyder, at man har betalt for meget i skat i løbet af året, der er gået. Det er derfor en god idé at bruge anledningen til at tjekke, om forskudsopgørelsen for 2020 stemmer, siger Karoline Klaksvig, der er underdirektør med ansvar for årsopgørelsen i Skattestyrelsen.

Men mon ikke det er til at leve med, at der er betalt for meget skat - når først der kommer penge retur på kontoen?From

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk