27. september 2020
- Vi har netop fået at vide fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at der på grund af det lave antal smittede ikke er særlig grund til bekymring i Solrød Kommune, skriver Solrød Kommune på sin Facebookside.
- Vi har netop fået at vide fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at der på grund af det lave antal smittede ikke er særlig grund til bekymring i Solrød Kommune, skriver Solrød Kommune på sin Facebookside.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød ude af corona-søgelys: Smittetal falder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød ude af corona-søgelys: Smittetal falder
Solrød - 11. august 2020 kl. 14:38
Af Katrine Wied

Der skal ikke iværksættes særlige foranstaltninger mod coronasmitte i Solrød Kommune. Det oplyser Solrød Kommune på sin Facebook-side.

Det skyldes ifølge kommunen, at antallet af smittede er faldet.

- Vi har netop fået at vide fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at der på grund af det lave antal smittede ikke er særlig grund til bekymring i Solrød Kommune. Styrelsen ser derfor ikke nogen grund til at iværksætte særlige initiativer i Solrød Kommune. Den seneste nye opdatering viser, at antallet af nye smittede nu er faldet yderligere til i alt fem personer den seneste uge, skriver Solrød Kommune på Facebook.

- Med seks nye smittede i løbet af de sidste syv dage er Solrød Kommune blevet udpeget til et corona-hotspot. Vi skal alle passe godt på hinanden, og derfor opfordrer borgmester Niels Hörup til, at vi fortsat bevarer roen og husker at følge myndighedernes retningslinjer om at vaske hænder, spritte af og holde afstand nøje, lyder det fra kommunen.

Fra Midt- og Vestsjællands Politi lyder det, at man følger udviklingen.

- Myndighederne har et tæt samarbejde og er meget opmærksomme på smittetallene i hele politikredsen. Vi er løbende i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed i forhold til udviklingen af smittede i Solrød Kommune og følger udviklingen nøje i forhold til, om der skal iværksættes en særlig indsats, siger chefpolitiinspektør Henrik Mikkelsen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk