25. juni 2021
En 57-årig mand i en blå Suzuki Swift fik ildebefindende og forårsagede trafikulykke i krydset Tværvej og Tjørnholmvej. Foto: Presse-fotos.dk
En 57-årig mand i en blå Suzuki Swift fik ildebefindende og forårsagede trafikulykke i krydset Tværvej og Tjørnholmvej. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slingrende bil skyld i ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slingrende bil skyld i ulykke
Solrød - 11. maj 2021 kl. 08:49
Af Jesper From

En kvinde på 36 år fra Solrød Strand slap med knubs, en forskrækkelse og en bulet bil efter en påkørsel i krydset Tværvej og Tjørnholmvej mandag aften klokken 20.17.

Politiet fik henvendelse fra et vidne, som så et blå Suzuki Swift slingrende på vejen og ude i rabatten, hvor bilen blandt andet ramte kantstenene.

I krydset Tvær-Tjørnholmvej gik det galt.

En kvinde i en sort bil - og med en 46-årig kvinde som passager - var netop begyndt at køre, da hun blev torpederet bagfra af den blå Suzuki.

Bag rattet i Suzukien sad en 57-årig mand fra København NV.

Vidnet, som havde set den slingrende bil, var kvik nok til at tilbageholde den 57-årige bilist indtil politiet kom frem.

Første mistanke var spiritus. Men det viste sig, at det var et ildebefindende, der var årsagen til den usikre kørsel.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk