12. april 2021
Der bliver dagligt kørt stangkørsel på Roskildevej. Derfor er der behov for at få kigget på kapaciteten, lyder det fra Niels Hörup (V).
gallery icon

Se billedserie

Der bliver dagligt kørt stangkørsel på Roskildevej. Derfor er der behov for at få kigget på kapaciteten, lyder det fra Niels Hörup (V).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skrotning af Ring 5 Syd: - Det er en lykkelig begivenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skrotning af Ring 5 Syd: - Det er en lykkelig begivenhed
Solrød - 08. april 2021 kl. 12:37

Borgmester Niels Hörup (V) lægger ikke skjul på, at oplægget til at motorvejen Ring 5 Syd skrottes, bekommer ham rigtigt godt.

arrow Læs også: Ekspert: Halv milliard til elbil-opladere er flot

- Det er en lykkelig begivenhed, hvis Ring 5 Syd lægges i graven. En begravelse er aldrig en god begivenhed - men i dette tilfælde er det. En Ring 5 Syd ville gennemskære hele Solrød kommune. Vi har i forvejen landets mest trafikerede motorvej, en hastighedsbane og regionalbanen Køge-Roskilde. Derfor vil det næsten ikke være til at bære, hvis vi skal ende som et stort gennemkørselsområde. Det vil være til stor gene.

Hörup fortæller, ar han selv har brug en del energi på at tale imod endnu en motorvej gennem Solrød, men fremhæver også indsatsen fra borgerinitiativet »Nej til Ring 5 Syd«.

Der er også regeringen udspil lagt op til, at Roskildevej skal »kigges efter i sømmene«. Og det giver for borgmesteren også rigtig god mening:

- Roskildevej er meget trafikeret. Jeg har lige kørt på den - og der kører et hav af lastbiler, da vejen er forbindelsen mellem Køge og Roskilde. Så der er brug for mere kapacitet, da den fungerer som en omfartsvej uden om landsbyerne.

arrow Østbanen: Minister klar på »en god løsning«
09. april 2021 kl. 13:08 Opdateret: kl. 13:08
arrow Flere penge til motorveje og jernbaner: Se projekterne her
08. april 2021 kl. 13:06 Opdateret: kl. 13:48
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk