23. august 2019
Det er langt fra alle, der er kan se fornuften i ikke at smide om sig med affald. Desværre. 31. marts er det tid til en affaldsindsamling i alle kroge af Solrød. Foto: Jesper From
Det er langt fra alle, der er kan se fornuften i ikke at smide om sig med affald. Desværre. 31. marts er det tid til en affaldsindsamling i alle kroge af Solrød. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal vi tage skraldet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal vi tage skraldet?
Solrød - 15. februar 2019 kl. 18:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu skal vi have gjort Solrød Kommune helt rent, for der ligger alt for meget affald rundt omkring.

31. marts er der affaldsindsamling overalt i landet, som er støttet af Danmarks Naturfredningsforening DN.

I Solrød kommune ligger der nogle steder meget affald, både omkring Centrene Havdrup og Solrød, grønne områder, stationer, langs landevejene og mange andre steder.

Det skal samles op! Det foregår på den store affaldsindsamlingsdag, hvor man skal have rigtigt mange "Affaldshelte" med over hele kommunen. Derfor skal der være mange grupper der deltager i forskellige områder - så der bliver brug for dig og en gruppe, du samler!

4 - 6 personer vil være godt til en gruppe, men der kan også være flere på de steder, hvor der ligger rigtigt meget affald.

Affaldsindsamlingen starter kl. 10, og kl. 13 samles man forskellige steder i kommunen til en sandwich og noget at drikke til. Beklædningen må tilpasses det vejr der er på dagen, men medbring arbejdshandsker.

Vil du være affaldshelt i nogle timer, sammen med andre dejlige mennesker, og gøre Solrød Kommune lidt renere, så meld dit hold til her: https://www.affaldsindsamlingen.dk/. Husk at skrive postnummer Solrød Strand eller Havdrup, sammen med kontaktoplysninger når du laver tilmeldingen, så laver vi en samlet koordinering for Solrød Kommune.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk