23. januar 2020
Foto: Solrød Centerforening
gallery icon

Se billedserie

Foto: Solrød Centerforening
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Oktoberfest 800 mennesker til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Oktoberfest 800 mennesker til
Opdateret 04. oktober 2019 kl. 11:45
Solrød - 04. oktober 2019 kl. 10:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tyroler-tøj, store fadøl og et fyldt dansegulv var nøgleordene, da Solrød Center for andet år i træk holdt Oktoberfest.

Festen blev holdt i fredags i et stort festtelt, hvor borde var dækket op med blåternede duge. 150 mennesker havde forudbestilt plads og mad, som blev leveret af Meny, Café Nybo og Super Brugsen.

Pladserne var allerede udsolgt lige efter sommerferien, så der kunne centerchefen, Susanne Kaihøj mærke se, at der var stor tilslutning til arrangementet.

- Man kan godt kaldet det en vellykket byfest, hvor der selvfølgelig også var plads til alle dem som kom uden pladsbillet - og der kom mange, de var dog ikke garanterede en siddeplads, men vi fandt stole til de fleste. Samlet set har alle haft en god oplevelse. Det er helt klart noget, vi vil kigge på til næste år og udvide med mulighed for endnu flere pladsreservationer, siger Susanne Kaihøj.

I følge centerchefen havde alle gæsterne gjort meget ud af at klæde sig grundigt ud i tyrolerkostumerne, og det var med til at give arrangementet den helt rigtige stemning.

Festen startede klokken 17:00, hvor DJ Tyrol sørgerede for musikken, og da Sussi og Leo indtog scenen klokken 19:00, blev der budt op til dans. Og det var Solrød borgerne klar til. Dansegulvet var fyldt helt frem til arrangementet sluttede kl. 24.00. For dem, der ikke var plads til på dansegulvet dansede bare på bænke og borde i stedet.

- Alt i alt en succes, som jeg næsten med 100% sikkerhed godt kan garanterer, at vi gentager i 2020, dog uden at afsløre yderligere detaljer, siger Sanne Kaihøj.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk