27. februar 2020
Det er et meget enigt Familie- og Uddannelsesudvalg i Solrød, der sagde ja til genopretningsplanen for Uglegårdsskolen.
Det er et meget enigt Familie- og Uddannelsesudvalg i Solrød, der sagde ja til genopretningsplanen for Uglegårdsskolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Satte gang i genopretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Satte gang i genopretningen
Solrød - 06. februar 2020 kl. 15:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ingen tøven, da medlemmerne af familie- og uddannelsesudvalget i Solrød mandag aften diskuterede den fremlagte genopretningsplan for Uglegårdsskolen. En plan, der koster 30 millioner kroner over de næste 10 år.

- Den plan sendte vi videre i systemet med stor begejstring over, at vi endelig kommer i gang med at renovere Uglegårdsskolen, fortæller næstformand i udvalget; Jonas Ring Madsen, (S) og formand Kim Sunesen (V) supplerer:

- Vi satte selvfølgelig sagen i gang, og nu håber vi at budgettet holder, for der kan jo ske alt muligt, når man begynder at gratte i sådan en bygning.

Uglegårdsskolen er fra midten af 70'erne og da hele skolen stort set er lavet af træ, er der nu udfordringer, efter at der blandt andet er fundet råd flere steder i konstruktionen.

Skolen bærer desuden præg af, at den igennem længere tid har trængt til en meget kærlig håndværkerhånd, og derfor glæder det udvalgsmedlemmerne, at nu sker der noget.

- Vi ved godt, at det står skidt til, og nu kunne vi ikke vente længere. Det afgørende er, at nu kommer vi i gang med genopretningen af skolen, tilføjer Jonas Ring Madsen.

De forklarer, at Uglegårdsskolen ér med i den seneste budgetaftale, hvor der er årligt er sat tre millioner af til arbejdet i de kommende år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk