16. oktober 2019
Det er win-win at deltage i Ren Natur-projektet. Foruden at få samlet affald, så er der mulighed for at tjene nogle gode penge til foreningen. Pressefoto.
Det er win-win at deltage i Ren Natur-projektet. Foruden at få samlet affald, så er der mulighed for at tjene nogle gode penge til foreningen. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saml affald og tjen til jeres forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saml affald og tjen til jeres forening
Solrød - 26. april 2019 kl. 17:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: Et helt nyt koncept skal sætte fokus på affald i naturen i samarbejde med foreningslivet. Ved at samle affald på udvalgte ruter, kan jeres forening tjene 3000 kr.

Solrød Kommune har meldt sig til Hold Danmark Rents koncept Ren Natur, hvor en forening kan tjene på at samle affald på stier, langs veje og i parker .

Der er udvalgt otte ruter, som I som forening kan søge om, og når I er færdige med at samle affald på ruten, kvitterer Ren Natur med 3000 kr. til jeres forening, som I kan bruge til foreningsfremmende formål. Beløbet er sponsoreret af forskellige nationale sponsorer, og i nogle tilfælde også af lokale sponsorer.

Som lokalforening har I en vigtig rolle i Solrød Kommune, fordi I styrker den sociale sammenhængskraft og jeres lokalsamfund.

Registrering sker på www.rennatur.org/solroed-kommune.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk