17. oktober 2018
Lajla Wolffs mor fik fjernet sin egen dyne og erstattet med et tyndt vattæppe. Det satte sindene i kog på facebook. Privatfoto
Lajla Wolffs mor fik fjernet sin egen dyne og erstattet med et tyndt vattæppe. Det satte sindene i kog på facebook. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasende borgere: Sag om sengetøj gik helt galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasende borgere: Sag om sengetøj gik helt galt
Solrød - 07. november 2017 kl. 09:43
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag eftermiddag skrev Lajla Wolff et indlæg på facebook-siden Solrøds Stemme. Det kickstartede en voldsom og meget ophedet debat, som har kørt over hele weekenden - og med over 350 kommentarer!

Lajlas mor bor på plejecentret Christians Have, og her har beboerne fået besked på i et brev, at fra 1. november må de ikke længere benytte deres egne dyne, hovedpuder, sengelinned og håndklæde. Den opgave er lagt over til en leverandør.

Lajlas mor havde så ovenikøbet fået udleveret et tyndt vattæppe i stedet for hendes egen dyne, og det var i den grad med til at ophidse debatten på facebook.

Søndag kunne Lajla efter et besøg hos moderen konstatere, at vattæppet vist ved en fejltagelse. Hun har nu fået en almindelig dyne. Men det har også sat sindene i kog, at beboerne nu blev pålagt sengetøj, håndklæder og dyner, og en månedlig udgift på 250 kroner. Altså en »huslejeforhøjelse« på 3000 kroner årligt.

- Jeg synes, det er et personligt overgreb, ikke at kunne vælge fra, skrev en rasende Lajla Wolff.

Det kom hurtigt politikerne for øre, at en lang række borgere var røget op i det røde felt over brevet til plejecentrets beboere.

Formand for social- og sundheds- og fritidsudvalget, Ivar Haugaard-Hansen (V) lægger sig fladt ned:

- Det der står i brevet om at det fra 1. november er obligatorisk for plejecentrets beboere at leje dyner, puder, håndklæder med mere, er ikke korrekt. Det er ikke det, som et enigt byråd har besluttet.

Læs mere i DAGBLADET tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk