26. maj 2020
Det meget markante byggeri, Green Hills, som nu går ind i næste fase med en otte ugers høring og et borgermøde.
Det meget markante byggeri, Green Hills, som nu går ind i næste fase med en otte ugers høring og et borgermøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Projekt sendt i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Projekt sendt i høring
Solrød - 20. maj 2020 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu tager Solrød Kommune et stort skridt på vejen til at virkeliggøre kommunens kommende vartegn mod syd, hvor det bæredygtige boligbyggeri Green Hills vil rejse sig fra jordoverfladen mod himlen i en åben karrébebyggelse i to smukke v-forme.

Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på udvalgets møde 18. maj at sende lokalplanen for den arkitekttoniske perle i høring i otte uger fra i dag, 20. maj og frem til 15. juli og med et planlagt borgermøde 11. juni.

Byggeriet bliver et bæredygtigt foregangsprojekt med en forventet guldcertificering i den internationalt ankerkendte DGNB-certificeringsordning, som bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed.

Samtidig kommer Green Hills til at rumme boligmuligheder for mennesker i alle aldre med et attraktivt seniorfællesskab, der opføres rundt om en 1.500 kvm indbydende vinterhave i hjertet af byggeriet, skriver Solrød Kommune i en pressemeddelelse.

Et af de elementer, der skal være med til at få fællesskaberne til at spire i Green Hills, er et stort, grønt gårdmiljø, som kan appellere til alle generationer.

Og det hyggelige gårdmiljø er også tænkt ind i klimasikringen af området.

Der bliver nemlig etableret en lille sø til opsamling af regnvand i gårdrummet og et område med små, hyggelige bakker, der bliver forbundet af broer og stier, som kan oversvømmes ved meget regn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk