20. november 2017
Solrød Kommune tilbyder alle familier med et barn på ca. 3,5 år muligheden for hjemmebesøg af familiens sundhedsplejerske. Pressefoto
Solrød Kommune tilbyder alle familier med et barn på ca. 3,5 år muligheden for hjemmebesøg af familiens sundhedsplejerske. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært med besøg af sundhedsplejersken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært med besøg af sundhedsplejersken
Solrød - 14. juli 2017 kl. 14:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidlig opsporing og indsats hos familier og småbørn er afgørende i arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme. Derfor tilbyder Solrød Kommune alle familier med et barn på ca. 3,5 år muligheden for hjemmebesøg af familiens sundhedsplejerske. Under besøget vil sundhedsplejersken rådgive og vejlede om nogle af de ting, som fylder i hverdagen.

- Vi oplever at have en god snak med forældrene ud fra deres ønsker og behov samtidig med, at vi fagligt vurdere barnet fysiske, psykiske og sproglig udvikling samt støtter forældrene omkring barnets opdragelse, renlighed, søvn og kost, siger sundhedsplejersker Anne-Mette Petersen.

Erfaringerne fra besøgene viser, at forældrene har stort udbytte af snakken med sundhedsplejersken, og at de er trygge ved at åbne sig op under besøgene.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk