9. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk flertal undrer sig over mundtlig beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk flertal undrer sig over mundtlig beslutning
Solrød - 23. februar 2018 kl. 17:58

Solrød: Der skal altid være fuld gennemsigtighed i de politiske beslutninger, som bliver truffet i Solrød Kommune. Det mener ti medlemmer fra syv forskellige partier og lister i Solrød Byråd.

De ti byrådsmedlemmer skriver i en pressemeddelelse, at de finder det bekymrende, at beslutningen om den delvise midlertidige tidsbegrænsede parkering ved Solrød Center er truffet uden formel sagsbehandling i udvalget og uden politisk beslutning.

Emnet blev drøftet efter et møde i kommunens Økonomi-, Teknik- og Miljøudvalget den 12. februar - og ikke på selve mødet. Udvalgsmedlem Hans Odder(K) har på Facebooksiden Solrøds Stemme skrevet, at udvalget »mundtligt« gav »borgmesteren mandat til at diskutere løsninger med Centerforeningen og ikke mindst at finde en løsning, der kunne implementeres hurtigt.«

Den fremstilling kan udvalgsmedlemmerne Emil Blücher (LA), Jonas Ring Madsen (S) og Henning Christiansen (Havdruplisten) ikke genkende. De fastholder, at der ikke blev truffet en beslutning.

Underskriverne af pressemeddelelsen skriver, at de finder det bekymrende, at der i det politiske system i Solrød Kommune bliver truffet mundtlige beslutinger. Samtlige politiske beslutninger skal træffes på baggrund af et dagsordenpunkt i enten byrådet eller i et udvalg, og beslutningen skal føres til referat.

Pressemeddelelsen er underskrevet af: Claus Redder Madsen (Socialdemokraterne), Jonas Ring Madsen (Socialdemokraterne), John Wennerwald (Socialdemokraterne), Jytte Willendrup (Socialdemokraterne), Henrik T. Larsen (SF), Jan Færch (Grundejerne), Brian Mørch (Dansk Folkeparti), Henning Christiansen (Havdruplisten), Emil Blücher (Liberal Alliance) og Bo Nygaard Larsen (Radikale Venstre).

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk