15. december 2017
Projektchef hos CC Contractors, Claus Minds, og borgmester Niels Hörup skrev onsdag under på kontrakten om Chriatians Haves udvidelse. Foto: Solrød Kommune.
Projektchef hos CC Contractors, Claus Minds, og borgmester Niels Hörup skrev onsdag under på kontrakten om Chriatians Haves udvidelse. Foto: Solrød Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plejehjems-kontrakt på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejehjems-kontrakt på plads
Solrød - 17. marts 2017 kl. 09:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til september begynder byggeriet af de nye pleje- og rehabiliteringsboliger i Solrød Kommune.

- Det er ikke det billigste projekt, men det er det bedste, og byrådet har store forventninger til byggeriet. De fysiske rammer er en af grundpillerne for, at hjemmet fungerer godt og også føles som et hjem for vores borgere.

Sådan lød det fra borgmester Niels Hörup, da kontrakten på 54 nye pleje- og rehabiliteringsboliger blev skrevet under onsdag formiddag.

De 54 nye boliger, som bliver en del af Christians Have Plejecenter, bliver opført af entreprenør CC Contractors, som bl.a. har stået bag projekter som Royal Arena i København og Ringården ungdomsboliger på Aarhus Havn.

Den nye tilbygning kommer til at være i tre plan, hvor de 24 rehabiliteringsboliger er placeret i stueetagen, og de 30 plejeboliger bliver placeret på henholdsvis 1. og 2. sal.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk