26. august 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringsbøder til 25 badegæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringsbøder til 25 badegæster
Opdateret 30. juli 2018 kl. 15:43
Solrød - 30. juli 2018 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så skete det igen igen. Selvom der nu bliver skiltet tydeligt med, at der falder bøder, hvis man parkerer på Højagervej, så ignorerede mange badegæster i kalkgraven forbuddet. Det fortyder de nok i dag.

arrow Læs også: Kalkgrav i fokus: Livlig debat efter oprydning

Lørdag eftermiddag fik politiet anmeldelse om, at den var gal igen. Der holdt rigtigt mange ulovlig parkeret. En patrulje kørte til området og fik travlt med at udstede parkeringsbøder. 25 bilister kom tilbage til deres bil og fandt en »venlig hilsen« fra politiet i forruden.

Søndag eftermiddag kunne en politipatrulje så tage turen ud ved kalkgraven igen, da flere biler spærrede for brandvejen ind til området. Der var tale om tre køretøjer, hvoraf ejerne af de to nåede selv at flytte bilen, indtil politiet bestilte et bugseringsselskab til at flytte den sidste.

Ejeren af den sidste kom til stede i samme øjeblik, som bugseringsselskabet skulle til at flytte bilen. Så ejeren blev gjort bekendt med, at han kunne forvente at modtage en regning for assistancen til politiet.

Øvrige ulovligt parkerede biler i området ved den velbesøgte kalkgrav fik tildelt en parkeringsafgift.

Det er vigtigt at understrege, at det ikke bare er for sjov skyld, at der er forbud mod parkering på Højagervej, da det er vigtig at redningskøretøjer kan passere uden problemer i tilfælde af brand eller en ulykke i området.

- Politiet iværksætter - om nødvendigt - de fornødne foranstaltninger til at sikre brand- og redningsveje i området for de berørte bilejeres regning, så en hyggetur til kalkgraven kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis bilen efterlades ulovligt i området, oplyser politiet venligt, men bestemt.

From

arrow Se billederne: Oprydning blev desværre en succes
08. august 2018 kl. 14:45 Opdateret: kl. 11:56
arrow Klammeri i kalkgraven: Unge i skænderi om badedyr
08. august 2018 kl. 11:37 Opdateret: kl. 11:37
arrow Perlen der er blevet en svinesti
04. august 2018 kl. 07:34 Opdateret: kl. 14:15

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk