11. december 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På affaldsjagt 31. marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På affaldsjagt 31. marts
Solrød - 22. marts 2019 kl. 18:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

31. marts gennemfører Danmarks Naturfrednings Forening den årlige indsamling af affald i naturen. I Solrød Kommune gennemføres affaldsindsamlingen i samarbejde med Grønt Råd.

De fleste samler ind fra kl. 10 til ca. 12. Du kan finde mere om indsamlingsteder og tilmelde dig på https://www.affaldsindsamlingen.dk/.

Der vil være fordeling af ruter/grupper, og mulighed for at låne gribetænger og poseringe, samt udlevering af indsamlingssække.

Efter indsamlingen samles man på to mødesteder i kommunen kl. 12.30, hvor der bliver serveret sandwich og noget at drikk.

De to steder er Solrød Center ved Rådhuset, og i Havdrup Bymidte. Her samles også affaldet fra alle indsamlinger, så man kan synliggøre dagens resultat.

For at få et overblik over hvor mange sandwich og drikkevarer der skal købes ind, er det en god ide at tilmelde sig eller at sende en mail til formanden for Grønt Råd Egon Petersen på egon@berta.dk med navn, antal deltagere og om i er med til afslutning i Solrød Center eller i Havdrup Bymidte.

Medbring gerne arbejdshandsker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk