19. oktober 2019
Oberst Susanne Kikholm Lund og borgmester Niels Hörup har underskrevet en samarbejdsaftale mellem Veterancentret og Solrød Kommune. Foto: Solrød Kommune
Oberst Susanne Kikholm Lund og borgmester Niels Hörup har underskrevet en samarbejdsaftale mellem Veterancentret og Solrød Kommune. Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øget samarbejde med veterancenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øget samarbejde med veterancenter
Solrød - 23. maj 2019 kl. 12:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød Kommune anerkender og støtter op om veteraner og pårørende til veteraner, og nu har kommunen også underskrevet en samarbejdsaftale med Veterancentret.

- Vi har allerede et fortrinligt samarbejde med Veterancentret i dag, og det samarbejde styrker vi nu yderligere med denne samarbejdsaftale, hvor vi forpligter vores organisationer til at samarbejde endnu tættere, siger borgmester Niels Hörup.

- Vi har en forpligtelse til at støtte op om de mennesker - og deres pårørende - der har været udsendt i Danmarks tjeneste og har ydet en helt særlig indsats. På byrådets vegne glæder det mig derfor, at vi nu sikrer, at vi i samarbejde med Veterancentret bedst muligt kan bruge hinandens kompetencer til at yde den anerkendelse og støtte, der er behov for.

Man kan læse mere om Veterancentret på www.veteran.forsvaret.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk