16. oktober 2019
Der skal pustes nyt liv i pladsen foran Solrød Bibliotek og nu er der afsat penge til at forskønne pladsen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der skal pustes nyt liv i pladsen foran Solrød Bibliotek og nu er der afsat penge til at forskønne pladsen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt liv ved kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt liv ved kulturhuset
Solrød - 17. april 2019 kl. 14:47
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu puster byrådet liv i planerne om et attraktivt udemiljø ved biblioteket og Kulturhuset.

Både pladsen foran Solrød Bibliotek og Kulturhus og bibliotekshaven skal omdannes til hyggelige områder, der inviterer til at gøre brug af husets mange muligheder.

Planerne inkluderer en solskinspromenade, der inviterer borgerne indenfor på biblioteket på forsiden, og et tillokkende opholdsrum for både store og små på bagsiden - ønskerne for pladsen foran Bibliotek og Kulturhuset og haven bag ved huset ligger fast, og nu tager byrådet første skridt mod at gøre planerne til en realitet. Det skriver Solrød Kommune i en pressemeddelelse efter mandagens byrådsmøde.

Her vedtog et flertal i byrådet nemlig at frigive anlægsmidler for i alt ca. 1,7 mio. kr. til at omdanne forpladsen og haven til attraktive udemiljøer.

- De kommende, fleksible udearealer omkring Bibliotek og Kulturhuset skal give borgere i alle aldre lyst til at opholde sig i og omkring huset. Der skal være plads til både leg og læring, hyggestunder og fælles aktiviteter, siger Ivar Haugaard-Hansen (V), formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Bibliotekshaven skal nu sammen med forpladsen projekteres og sendes i udbud, og det er planen, at begge dele skal anlægges sidst på sommeren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk