18. juni 2021
58-årige Ulrikka Klarskov Kjær er Solrøds nye sundhedschef. Foto: Torben Nielsen
58-årige Ulrikka Klarskov Kjær er Solrøds nye sundhedschef. Foto: Torben Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sundhedschef i Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sundhedschef i Solrød
Solrød - 11. maj 2021 kl. 14:44

1. juni kan Solrød Kommune byde velkommen til 58-årige Ulrikka Klarskov Kjær som kommunens nye sundhedschef.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt at pege på Ulrikka Klarskov Kjær, som er uddannet sygeplejerske og cand. polit. fra Økonomisk Institut på Københavns Universitet med speciale i sundhedsøkonomi.

- Ulrikka har præcis den profil, vi har ledt efter. Hun brænder for sundhedsområdet, og hun kommer til Solrød Kommune med en bred erfaring og en solid viden om sundhedsområdet og den kommunale økonomi. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med hende, siger Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune.

Ulrikka Klarskov Kjær kommer fra en stilling som specialkonsulent i Furesø Kommune og har før det bl.a. været ældre- og sundhedschef samt specialkonsulent i såvel kommunalt, regionalt og privat regi, og hun har samtidig haft en selvstændig konsulentvirksomhed i en årrække.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at møde medarbejdere, borgere og politikere og til at komme i gang med samarbejdet omkring alle de gode tiltag på sundhedsområdet, som skal være med til at understøtte byrådets vision om, at Solrød Kommune skal være det bedste sted at leve og bo. Jeg blev tiltrukket af byrådets vision og pejlemærker om bl.a. tryghed, sundhed og værdighed i alle aldre, fordi jeg altid har brændt for sundhedsfremme og forebyggelse. Desuden er jeg selv aktiv i foreningslivet, så jobbet som sundhedschef i Solrød Kommune er et drømmejob for mig, siger Ulrikka Klarskov Kjær.

Ulrikka Klarskov Kjær overtager stillingen som sundhedschef i Solrød Kommune efter Bibi Asklund, der efter syv år i Solrød Kommune har valgt at søge nye udfordringer.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk