13. april 2021
Gå ind på den nye hjemmeside og følg med i processen omkring et eventuelt Borgernes Hus.
Gå ind på den nye hjemmeside og følg med i processen omkring et eventuelt Borgernes Hus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted
Solrød - 07. april 2021 kl. 10:04

Et flertal i Solrød Byråd har valgt at gå videre med undersøgelsen af et muligt Borgernes Hus som en del af udviklingen af Solrød Center og Solrød bymidte, og i 2022 skal det nye byråd tage stilling til, om projektet skal realiseres.

Det oplyser Solrød Kommune i en pressemeddelelse.

Frem mod den beslutning har byrådet vedtaget, at der skal ske en bred inddragelse af borgere, foreninger og virksomheder, og den inddragelse vil starte op senere på året. For at sikre, at det er nemt at finde frem til fakta som fx tidligere byrådsbeslutninger og informationer om, hvornår der bliver afholdt borgermøder, har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside om projektet.

Hjemmesiden hedder borgerneshus.solrod.dk, og den vil løbende blive opdateret i takt med, at undersøgelsen skrider fremad. Der er et direkte link til den nye hjemmeside fra www.solrod.dk

- Borgernes Hus er et stort projekt, som der er en meget stor interesse for, og da byrådet ønsker en bred inddragelse af borgere, foreninger og virksomheder, er det vigtigt, at det er nemt for alle, der har en interesse for projektet, at finde frem til fakta, siger kommunaldirektør Henrik Winther Nielsen.

For at sikre en erfaren projektleder til at styre processen med inddragelse af borgere, foreninger og virksomheder og eventuel projektering har Solrød Kommune slået en stilling op som projektleder til Borgernes Hus.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk