29. september 2020
De smukke billeder blev studeret grundigt.
gallery icon

Se billedserie

De smukke billeder blev studeret grundigt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Solrød kalender er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Solrød kalender er klar
Solrød - 04. december 2011 kl. 12:00
Af Torben Thorsø
Solrød: Der er ingen mangel på gode motiver i Solrød. Det viser fotoklubbens udstilling på Solrød Bibliotek. Den er arrangeret i forbindelse med, at en ny Solrødkalender 2012 er på gaden.

Lørdag formiddag var der fernisering på udstilling, og her glædede formanden for klubben sig over, at så mange har lyst til at bidrage med deres billeder.

- Det er en god aktivitet, at man året igennem har den opgave at tage nogle billeder, der kan resultere i, at de kommer med i kalenderen. Det er lige meget om man er en relativ ny fotograf eller en mere professionel fotograf, for det er jo i virkeligheden også et socialt arrangement, fortalte Ib Søgaard.

I hans korte tale ved åbningen af udstillingen takkede han også de lokale amatørhistorikere Bent og Kurt Hartvig, fra Lokalhistorisk Samling, for at have kigget lidt tilbage i historien og forfattet en tekst, der kunne ledsage billederne.

Temaet for næste års kalender er Solrøds landsbyer og det er blevet til mange billeder, der viser kommunen fra sin pæneste og mest fascinerende side. Og "Det er jo egentlig nogle idylliske landsbyer, vi har", som en af de fremmødte sagde til veninden på turen rundt i udstillingen.

Hvis man har lystr til at have et lille stykke af Solrød hængende på væggen så kan kalenderen købes hos Solrød Boghandel.
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk