26. marts 2019
Borgmester Niels Hörup, som for øvrigt har kendt Peter Normann hele hans liv, takkede som afslutning på mødet for en spændende fortælling om historien bag Nordic Fabric. Foto: Solrød Kommune
Borgmester Niels Hörup, som for øvrigt har kendt Peter Normann hele hans liv, takkede som afslutning på mødet for en spændende fortælling om historien bag Nordic Fabric. Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordic Fabric bød på borgmester-kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordic Fabric bød på borgmester-kaffe
Solrød - 08. november 2017 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrødvirksomheden Nordic Fabric inviterede borgmester Niels Hörup indenfor i lokalerne på Solrød Strandvej 16 til en fortælling om internationalt samarbejde og udvikling.

I mere end 30 år har Solrødvirksomheden Nordic Fabric solgt tekstiler med hovedsæde i domicilet på Solrød Strandvej, og i dag leverer virksomheden produkter til både Europa og Østen. Borgmester i Solrød Kommune, Niels Hörup, fik virksomhedens spændende historie fortalt af adm. direktør Peter Normann, som bød på både kaffe og en tur rundt i virksomhedens lokaler.

- Det var i sin tid min onkel Erik, der startede virksomheden op, og det var ham, der ansatte mig. For 12 år siden købte jeg mig ind i Nordic Fabric med 50 procent, og for ca. 10 år siden overtog jeg virksomheden helt,"siger Peter Normann og fortæller, at virksomheden eksporterer 92 procent af sine varer.

Tidligere havde Nordic Fabric kun agenturer i Italien, Belgien og Tjekkiet, men efter overtagelsen udvidede Peter Normann virksomheden ved at etablere samarbejde med fabrikker i Kina, hvor Nordic Fabric selv udvikler design og farver. Samtidig har virksomheden sat gang i et spirende nyt projekt i Sydkorea, hvor skandinaviske varer er i høj kurs.

I dag producerer Nordic Fabric tekstiler på tre forskellige fabrikker i Kina.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk