14. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikskole i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikskole i Tivoli
Solrød - 24. maj 2019 kl. 12:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en mindeværdig oplevelse for musikgruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums fra Solrød Kommunale Musikskole, når gruppen på søndag skal optræde i Tivoli.

14 af musikskolens elever er i gang med at udføre lidt af en tretrinsraket. For nylig optrådte de til koncerter på to af kommunens skoler, lørdag 25. maj spiller de sammen med en masse andre børn og unge til musikskolens store forårskoncert på Solrød Gymnasium, og søndag 26. maj kl. 19 kulminerer det hele, når de spiller på Plænen i Tivoli ved Musikskolernes Dag.

Eleverne er fra musikskolens kor, Drummer band og strygergruppe og har sammen dannet gruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums. Dette lidt utraditionelle samarbejde er vokset frem gennem et stykke tid.

- Det begyndte til en af vores musikaftener sidste år, hvor strygerne og koret skulle optræde hver for sig, og de så fik idéen til at lave noget sammen, fortæller musikskoleleder Jens Engberg.

- Lederen for koret stak så hovedet sammen med den lærer, der står for Drummer band, og snart begyndte idéen om at samle de tre grupper at tage form. Det er noget af det bedste, når idéerne så at sige kommer "nedefra".

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk