8. april 2020
I den nye solkrog ved Solrød Bibliotek og Kulturhus er der sket ting og sager. Der er blandt andet kommet en ny scene i området, hvor der også er flere siddepladser på vej. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

I den nye solkrog ved Solrød Bibliotek og Kulturhus er der sket ting og sager. Der er blandt andet kommet en ny scene i området, hvor der også er flere siddepladser på vej. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere kultur og mindre »schyy«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere kultur og mindre »schyy«
Solrød - 17. januar 2020 kl. 14:47
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan man for alvor se den forvandling, der sker ved Solrød Bibliotek og Kulturhus, hvor der både ude og inde er store forandringer på vej. Man møder i øjeblikket en lukket dør hos Solrød Bibliotek, men hvis man følger pilene, så finder man hurtigt vej til den nye indgang - og her kan man virkelig fornemme, at biblioteket nu også er blevet kulturhus.

På den ellers tomme plads bagom biblioteket - hvor kun solen plejer at finde hen - er der nu etableret en helt ny indgang til huset og der er bygget en scene til stort og småt i sommerhalvåret.

Det hele er et led i den store øvelse med at omdanne biblioteket til hele Solrøds bibliotek og kulturhus.

Det er meningen at ombygningen af Solrød Bibliotek og Kulturhus skal være færdig den 1. april og den tidsplan kommer til at holde understreger kultur- og fritidschefen, der glæder sig til at præsentere de nye muligheder i huset:

- Det fedeste ved det nye hus er, at der bliver plads til flere aktiviteter og til at gå på opdagelse i alle de nye kroge. Her skule man gerne opleve, at det altså også er et kulturhus med sin egen identitet, siger kultur- og fritidschef Marie Bukh Dreier.

Det er meningen at åbningen vil blive fejret med festivitas.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk