28. september 2020
Stop politiet_foto Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand gav sig til at tisse for at slippe fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand gav sig til at tisse for at slippe fra politiet
Solrød - 14. januar 2020 kl. 11:22
Af Katrine Wied

En 21-årig mand fandt på en noget usædvanlig undvigelsesmanøvre, da han mandag blev opdaget på tankstationen på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde.

Ved 22-40-tiden kørte politiet ind på tankstationen. Men da de fik øje på manden, løb han omkring 50 meter væk fra bilen og gav sig til at tisse. Patruljen fandt hans adfærd mistænkelig og tog kontakt til manden.

Det viste sig, at bilen var efterlyst, fordi den var blevet stjålet fra Gentofte i midten af december. Politiet anholdt derfor både den 21-årige mand, som er fra Ishøj, og en 20-årig passager, som sad i bilen. Begge blev sigtet for biltyveri og taget med på politistationen til afhøring.

Politiet kunne blandt andet konstatere, at den 21-årige mand havde bilnøglen på sig, da han blev visiteret. Den 21-årige blev også sigtet for spiritus- og narkokørsel, fordi politiet skønnede, at han var påvirket af alkohol og hash. Han fik derfor udtaget en blodprøve for at fastslå, om det var rigtigt.

Den 20-årige blev løsladt senere på natten, da politiet mistænkte, at det var den 21-årige, der stod bag biltyveriet. Den 21-årige havde flere sager om biltyveri på samvittigheden. Men anklagemyndigheden vurderede, at der ikke var grundlag for at begære ham varetægtsfængslet. Så han blev også løsladt tirsdag formiddag. Begge er dog fortsat sigtet i sagen.

Bilen blev indbragt til politistationen, så den kan blive udleveret til ejeren. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk