5. august 2020
For nyligt havde Solrød Biogas besøg af en malaysisk delegation bestående af repræsentanter fra landets førende forsyningsvirksomhed og universitet.
gallery icon

Se billedserie

For nyligt havde Solrød Biogas besøg af en malaysisk delegation bestående af repræsentanter fra landets førende forsyningsvirksomhed og universitet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malaysia henter biogas-inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malaysia henter biogas-inspiration
Solrød - 01. marts 2018 kl. 16:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: På trods af den klare frost, der fandt vej ind gennem flere lag strik og termo, var der smil og lovord hele vejen rundt, da en malaysisk delegation for nyligt havde fundet vej til Solrød Biogas.

Besøget på biogasanlægget i Lille Skensved i udkanten af Solrød Kommune var hovedformålet med malaysiernes rejse til Danmark. Gruppen bestod af repræsentanter fra landets største - og eneste - forsyningsvirksomhed samt universitetet Universiti Tenaga Nasional, der fokuserer på uddannelser inden for energi.

Interesse om styring af offentlige og private aktører

Her var malaysierne især interesserede i at høre, hvordan Solrød Biogas har succes med at bruge flere produkter til produktionen af biogas.

- I Malaysia har vi i forvejen biogasanlæg, men de bruger udelukkende gylle. Vi har en vision om at bygge et biogasanlæg, der også kan bruge eksempelvis husholdningsaffald, der er et stort miljømæssigt problem i de store byer, fortalte Zurina Binti Ismail, der til daglig er underviser på universitetet og som er udpeget til at deltage i styregruppen omkring det kommende biogasanlæg.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk