23. juni 2021
For grundejerforeningen ved Karlstrup Strand har det været genialt at kunne samle ind digitalt. Foto: Linda Johansen/Hjerteforeningen
For grundejerforeningen ved Karlstrup Strand har det været genialt at kunne samle ind digitalt. Foto: Linda Johansen/Hjerteforeningen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale ildsjæle samler ind til hjertestarter til Karlstrup Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale ildsjæle samler ind til hjertestarter til Karlstrup Strand
Solrød - 18. maj 2021 kl. 18:00

En gruppe beboere i Karlstrup Strand Grundejerforening i Solrød har samlet digitalt ind til en hjertestarter i forbindelse med Hjerteforeningens Landsuddeling 30. maj.

Tovholder for indsamlingen er Andreas Eibye, og han fortæller, at de i grundejerforeningens bestyrelse besluttede, at de ville have en hjertestarter - både for at sikre ens nærmeste og naboerne tryghed, men også for at badegæsterne og andre, der bruger stranden kan få hurtig hjælp i tilfælde af, at der skulle ske et hjertestop.

- Jeg fandt ud af, at man kunne samle ind gennem Hjerteforeningen digitalt. Da jeg oprettede de digitale ruter gik det hurtigt, og vi har allerede samlet over 20.000 kr. ind på den måde, siger Andreas Eibye.

For grundejerforeningen ved Karlstrup Strand har det været genialt at kunne samle ind digitalt.

- Dels på grund af coronasituationen er der mange, der ikke bryder sig om at gå rundt og stemme dørklokker. Dels giver det jo folk noget mere tid til at tænke over, om og hvor meget man vil bidrage med. Så kan man sidde derhjemme i sofaen eller bag ved skrivebordet og donere siger Andreas Eibye, der tilføjer, at den store opbakning fra folk i området til indsamlingen har været med til at skabe en god fællesskabsfølelse og et ejerskab til hjertestarteren.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk