13. juni 2021
Kun et stenkast fra Havdrup Kirke ligger Langagergård, som nu huser en skønhedsklinik.
gallery icon

Se billedserie

Kun et stenkast fra Havdrup Kirke ligger Langagergård, som nu huser en skønhedsklinik.
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Line udlever drøm: Forkælelse i Gl. Havdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Line udlever drøm: Forkælelse i Gl. Havdrup
Solrød - 07. maj 2021 kl. 13:33

Gl. Havdrup: Der er ikke meget som tyder på, at vi kan forkæle os selv med en ferie sydpå - som det ser ud lige nu. Men lidt selv-forkælelse har vi alle vel lidt behov for ind imellem. Og nu bliver der en mulighed at få lidt tiltrængt velvære i Gl. Havdrup, hvor Line Dragheim i dag slår dørene op til Langager Retreat.

Det er ikke ligefrem et projekt, som Line har gået og puttet med i længere tid. Det er ikke mere end en uge siden, at hun sammen med mand og to børn rykkede ind i lejede bygninger på Langagergård på Lille Havdrupvej 1. Og de var ikke landet på deres nye hjemadresse før Line gav sig i kast med det ambitiøse projekt at etablere et luksusiøst spa og wellness-sted.

- Så vi har lidt travlt, griner Line og byder på kaffe i orangeriet, som også bliver en del af det nye velværested.

Familien har lejet sig ind i foreløbigt to år, og håber med tiden at kunne købe den store ejendom, hvor de nuværende ejere har opstaldede heste, men ikke selv bor der længere.

Line Dragheim er født i Jylland, men har boet på »djævleøen« i over tyve år. Hun har arbejdet med marketing, men da de fik børn, blev Line hjemmegående. Og her blev der tid til at tænke fremtiden, og at tiden nu var moden til at kaste sig ud i et nyt eventyr.

- Der skulle ske noget andet, og jeg kan godt lide at arbejde med mennesker. Desuden havde jeg drømmen om at blive selvstændig.

Da så muligheden for at rykke fra hjemmet ved Solrød Strand og til Langagergård opstod, lå det lige til venstrebenet. For her var der næsten alt det, som Line havde brug for at udleve drømmen. De perfekte lokaler, et orangeri og sågar et lækkert lokale med stort spabad, opholdsrum og badefaciliteter.

I det hele taget har familien »rystet posen« og gør klar til et nyt og spændende liv. Lines mand har været finansdirektør. Han skal også til at arbejde hjemmefra.

- Han har valgt at arbejde mindre, og nu med køb og salg af værdipapirer - og så er han også hjemme til at passe børnene.

I hvert fald her i starten får Line Dragheim nok at se til med at få Langager Retreat op at køre.

- Jamen, jeg hopper ud i det med begge ben, og er da ind imellem lidt nervøs.

At kundegrundlaget er til stede, er hun derimod ikke i tvivl om.

- På Solrød Strand nåede jeg lige at åbne skønhedsklinik sidste år, inden landet blev lukket ned. Noget af en sur start. Men jeg fik da mulighed for at holde åbent fra maj til december, og i den periode har jeg fået en masse dejlige kunder.

De må hellere end gerne søge mod Gl. Havdrup nu og være med til at puste liv i Lines nye drømmeprojekt.

- Jeg tror, at mange prioriterer selvforkælelsen ned. Det er så let, at skære væk fra den travle hverdag. Men vi har alle brug for ind imellem at blive »ladet op«, fortæller Line.

Det mulighed kan hun nu tilbyde.

- Langager Retreat er en skønhedsklinik med mulighed for spa, ansigtsmaske, ansigtsbehandling og sågar også champagne eller tapar i Orangeriet, hvis man ønsker det. Man kan selv sammensætte den pakke, man ønsker.

Og så understreger Line Dragheim, at prisniveauet ikke kan sammenlignes med København og Nordsjælland. Desuden kan man forkæles uden, at man skal dele rum eller spabad med folk, man ikke kender. En oplagt mulighed er også at tage på forkælelse sammen med en veninde, manden en konen - eller måske en idé til en polterabend?

Langager Retreats spa holder åbent alle dage klokken 7 til 21. Skønhedsklinikken er åben klokken 8 til 18 på hverdage og lørdage 9-14.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk