17. februar 2019
Det er næsten et skræmmende syn. På de varme sommerdage er det næsten ikke til at komme frem eller tilbage for lastbiler på Silovej, hvor folk parkerer i begge sider af vejen - til trods for forbudet.  Foto: Saint-Gobain Weber A/S
gallery icon

Se billedserie

Det er næsten et skræmmende syn. På de varme sommerdage er det næsten ikke til at komme frem eller tilbage for lastbiler på Silovej, hvor folk parkerer i begge sider af vejen - til trods for forbudet. Foto: Saint-Gobain Weber A/S
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lastbilerne kæmper sig gennem Silovej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lastbilerne kæmper sig gennem Silovej
Solrød - 15. august 2018 kl. 12:00
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den dejligt lange og varme sommer har ikke fået smil på læben hos alle. Den store invasion af badeglade gæster i Karlstrup Kalkgrav har betydet en kamp om de lovlige parkeringspladser. Men da der langt fra har været p-pladser til alle, så er der blevet parkeret ulovligt på både Højagervej og Silovej.

Mens det er politiet, der har kontrollen med Højagervej, så er Silovej til gengæld en privatfællesvej. Dermed ikke sagt, at man så slipper for »en venlig hilsen i forruden«, hvis man parkerer bilen på vejen.

Hvor en bøde står i 510 kroner på Højagervej, så kan man komme tilbage til Silovej og en bøde på hele 795 kroner. Og det er der mange, som har oplevet.

Men nu er det ikke bare for sjov, at der opkræves bøder for at stille bilen på Silovej. Der er alvor bag.

Silovej er et industriområde med 13 virksomheder, og det betyder tung trafik, der skal frem og tilbage. Men det kan være mere end vanskeligt, når der holder biler parkeret i begge vejsider.

- Det har været et problem i mange år. Men det har været helt ekstremt i år på grund af den varme sommer, fortæller direktør Klavs Eske fra Saint-Gobain Weber A/S på Silovej 3.

Få hele historien i DAGBLADET onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk