25. juni 2021
Den gamle folkeskole i Jersie er og har længe været i fuld sving med at blive forvandlet til et boligområde. Nu er byggeprocessen så fremskreden, at der snart kan bydes indenfor i en prøvebolig. Foto: Jesper From
Den gamle folkeskole i Jersie er og har længe været i fuld sving med at blive forvandlet til et boligområde. Nu er byggeprocessen så fremskreden, at der snart kan bydes indenfor i en prøvebolig. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langt om længe: Prøvebolig klar på gammel skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Langt om længe: Prøvebolig klar på gammel skole
Solrød - 08. maj 2021 kl. 06:58
Af Jesper From

Det var i første omgang planlagt, at en prøvebolig på Jersie Gl. Skole ville stå klar midt i november sidste år. Men også det, har Covid-19 sat en kæp i hjulet på. Ikke fordi projektet på nogen måde er droppet. Men byggeprocessen er blevet længere end forventet, fordi der hele tiden skulle tages hensyn til antallet af arbejdere på projektet.

Sidste melding fra udviklerne af den nye boligområde i Jersie. Domusnova fra Frederiksværk, var så at det vil være muligt at kigge inden for i en prøvebolig omkring 1. februar.

Men den tidsplan holdt heller ikke. Den blev rykket til 1. marts. Og nu er der så kommet en ny dato.

Denne gang skulle den være god nok.

Søndag 30. maj klokken 10 til 14 vil der være mulighed for at få et kig indenfor i en prøvebolig på den tidligere folkeskole.

Det er Domusnova, som er ved at omdanne skolen til en række lejeboliger.

Ejendomsadministrator Pia Johansen fortæller til DAGBLADET at huslejen endnu ikke er fastlagt. Hun påpeger desuden, at det ikke er muligt, at blive skrevet på en venteliste. Når boligerne er klar, så er det først-til-mølle.

- Vi lejer ud til dem, som »rammer os først«, som hun formulerer det.

Pia Johansen er godt klar over, at åben prøvebolig kan blive lidt af et tilløbsstykke.

- Men så må vi sende folk ind i grupper.

Ældresagen har vist stor interesse for projektet, og de kunne realiteten måske godt »sætte sig« på alle boligerne.

- Men det vil være godt for projektet, hvis det ikke udelukkende bliver folk over 60 år, som flytter ind, er Pia Johansens holdning.

Med til at forsinke byggeperioden har ifølge projektleder Michael Rasmussen skyldes, at en håndværker blev ramt af corona, og det satte en stopper for byggeriet i tre uger.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk