11. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsby-idyllen lever i bedste velgående

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsby-idyllen lever i bedste velgående
Solrød - 21. august 2019 kl. 08:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag blev der holdt Landsbyens Dag i Solrød Landsby. Det blev en dag med en masse aktiviteter og oplevelser. Der var blandt meget andet lokalhistorisk udstilling på Køge Bugt Privatskole, markvandring og fortælling om bronzealder-højene og den lille kalkgrav på Nidogaard's marker, besøg i private haver og åbne atelier'er hos lokale kunstnere, hjemmelavet klatre- og tovbane for børn, ridetur for børn på grønningen ved »Kongehøjen«, kirkens »hemmelige rum« oppe på loftet og et kig op i tårnet med kirkeklokkerne samt leg og hygge under egetræerne på kirkepladsen.

- Trods trafik, støj og årtiers brutale, politiske misrøgt af landsbyen fastholder landsbylauget ved dette initiativ sin vision om revitalisering af tidligere tiders fællesskab i landsbylivet., fortæller Niels Holst fra Solrød Landsbylaug.

På kommunens gamle, nedslidte materielplads øst for mandskabsbygningen med byttecentral og cykelværksted i garagerne, har frivillige kræfter i samspil med kommunens frivillig-koordinator skabt »Projekt Rosenhaven«, som i lørdags dannede en smuk inkluderende ramme om både kaffen, Mahmoud's overdådige kager og - efter landsbyvandringen - fællesspisning under teltet med grill-hygge til ud på aftenen.

Så meldingen fra landsbyen er, at det blev en rigtig fin dag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk