5. december 2020
Butikschefen fortæller, at kunderne har taget godt imod nyt krav, der kunne have skabt konflikter under indkøbsturen. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Butikschefen fortæller, at kunderne har taget godt imod nyt krav, der kunne have skabt konflikter under indkøbsturen. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunder tager nyt krav med ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunder tager nyt krav med ro
Solrød - 30. oktober 2020 kl. 18:05
Af Torben Thorsø

Fra torsdag morgen blev det påbudt at man også skulle bruge mundbind under indkøbsturen.

Det er faktisk gået helt uden gnidninger fortalte butikschef Dorthe Jensen fra Meny i Solrød torsdag eftermiddag:

- Vi er faktisk meget positivt overraskede over, hvor godt kunderne har håndteret det. Vi havde da frygtet, at man skulle diskutere det nye påbud med enkelte kunder, men der har overhovedet ikke været nogle problemer.

Butikschefen viser desuden, hvordan der ligger mundbind fremme til de kunder, der skulle have glemt det. De ligger lige i indgangen, hvor man kan tage et ved ankomst og så betale nogle få kroner ved kassen.

- Vi har også fået lavet en særlig key-hanger som kunder kan få udleveret, og have hængende synligt på sig, hvis de er forhindret i at bruge mundbind. På den måde kan de undgå fordømmende blikke fra andre kunder, forklarer hun videre.

Hun oplyser, hvordan personalet selvfølgelig også er udstyret med mundbind eller visir i arbejdstiden.

- Det ér jo ikke det fedeste at gå med, men hvis det er det, der skal til for at undgå smittespredning, så gør vi det gerne, siger hun med et smil.

Butikken ligger midt i Solrød center og det er tydeligt, at de allerfleste kunder har vænnet sig til mundbindet og har det klart før de overhovedet går ind i butikken,

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk