16. januar 2019
De små stikveje i Solrød, ned til den velfriserede hvide strand, er med til at få boligpriserne til at banke i vejret. Foto: Jesper From
De små stikveje i Solrød, ned til den velfriserede hvide strand, er med til at få boligpriserne til at banke i vejret. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun én vej i Roskilde kan overtrumfe Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun én vej i Roskilde kan overtrumfe Solrød
Solrød - 12. februar 2018 kl. 13:00
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En helt ny opgørelse fra boligsiden Boliga viser, at husene på Sjællands ti dyreste veje (veje med mindst ti boliger) er vurderet til kvadratmeterpriser på mellem 31.700 og 26.300 kroner.

Og som om det ikke var nok, hører det naturligvis også med til regnestykket, at ejendommene ofte sælges til priser, der ligger over den offentlige vurdering.

Lader man de boligsøgende øjne glide ned over adresserne, der sandsynligvis er udenfor økonomisk-rækkevidde, tegner der sig hurtigt et klart billede af hvilke områder, man nok ikke skal stikke næsen op efter.

Og her er det svært at komme uden om Solrød.

Godt nok topper Strandvejen i Roskilde med 31.610 kroner pr. kvm listen den regionale førsteplads. men så kommer Solrød ellers drønende ind på de dyre liste, hvor Solrød indtager plads nummer 2 (Neptunevej), 3 (Tryllevældevej), 6 (Kystvej), 7 (Juulsgårdsvej), 8 (Lundehusvej), 9 (Hedevej) og 10 (Fuglesangsvej).

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk