26. maj 2019
Lokallisten »Grundejerne« udspringer af en populær facebook-side, der har mobiliseret borgerne i Solrød for en sænkning af Ejendomsskatten.
Lokallisten »Grundejerne« udspringer af en populær facebook-side, der har mobiliseret borgerne i Solrød for en sænkning af Ejendomsskatten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative byder »Grundejerne« velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative byder »Grundejerne« velkommen
Opdateret 04. december 2013 kl. 15:21
Solrød - 18. oktober 2013 kl. 13:10
Af Jens Villemoes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: Der er ingen sure miner hos De Konservative, selvom de nu får endnu en konkurrent på den blå fløj.

Det siger partiets spidskandidat Hans Odder, der byder den nye lokalliste »Grundejerne« velkommen til valgkampen.

arrow Læs også: Boligejere går til valg på lavere ejendomsskat

- Jeg synes, det er rigtig positivt, at de vælger at gå ind i valgkampen. Hvis han har nogle stærke synspunkter, og man ikke føler sig repræsenteret af de eksisterende partier, så kan jeg kun opfordre til, at man selv stiller op. Det bliver spændende at se, hvordan de vil håndtere skiftet fra Ideal-politik til Real-politik, siger Hans Odder.

Den nye lokalliste udspringer af facebook-gruppen og foreningen »Lavere ejendomsskat i Solrød«, der blev stiftet i foråret af Eilif Nørgaard.

Som navnet antyder er det første og fremmest ejendomsskattens størrelse, som optager listen, og det er også et spørgsmål, som De Konservative har profileret sig benhårdt på i den tidlige valgkamp.

- Modstanden mod ejendomsskatten ligger i De Konservatives DNA, men vi er ikke kun et skatte-parti. Vi har også en social profil, og som Konservativ føler man også et ansvar for at tage sig af samfundets svageste. At dømme efter Grundejernes valgprogram, som jeg har set det, så er der en forskel på os der, siger Hans Odder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk