11. juli 2020
Der er altid en masse at kigge på og lave sig inspirere af , når der holdes Fritid i Solrød i centret. Foto: Jesper From
Der er altid en masse at kigge på og lave sig inspirere af , når der holdes Fritid i Solrød i centret. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til en sjov og aktiv dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til en sjov og aktiv dag
Solrød - 22. august 2019 kl. 13:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en rigtig hyggelig dag for hele familien, når Solrød Kommune i samarbejde med Solrød Center lørdag 31. august kl. 10-14 inviterer til 'Fritid i Solrød'.

Her vil Centergaden være fyldt med en masse telte med foreninger, hvor du måske kan finde en ny interesse eller prøve en sjov aktivitet. Hvis du endnu ikke er voksen, kan du deltage i et børneløb, som udløser en lille præmie.

På Rund Scene er der gang i den hele dagen med musik og forskellige idrætsopvisninger. F.eks. kan du opleve en forening, der er ved at starte op i Solrød Kommune, med fænomenet sport stacking. Du kan også være med til at fejre Solrød Kommunes sejeste idrætspræstationer, når borgmester Niels Hörup hædrer de dygtige idrætsudøvere, som har vundet guld ved DM eller medaljer ved EM og VM.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk