5. december 2020
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kiosk-tyve: Stjal en pose chips og smadrede dør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kiosk-tyve: Stjal en pose chips og smadrede dør
Solrød - 16. november 2020 kl. 11:23

Lørdag klokken 23.04 anmeldte personalet i en 7Eleven-kiosk på Shell-tankstationen på Janesvej, at en gruppe på fem unge mænd kl. ca. 22.50 havde stjålet en pose chips og efterfølgende ødelagt indgangsdøren for at slippe væk uden at betale for varerne.

Politiet kørte til området, men fandt ikke gruppen af unge mænd, der blev beskrevet som værende i alderen 15-20 år, mellemøstlig af udseende, iført mørke dunjakker, mørke bukser og mundbind.

Ekspedienten var i færd med at betjene en anden kunde, da de fem unge mænd stjal en pose chips. De ville forlade butikken uden at betale, hvilket ekspedienten opdagede, så udgangsdøren blev aflåst indefra. Det medførte, at de fem unge mænd ødelagde døren, før de flygtede fra stedet med den stjålne pose chips.

Politiet forsøger nu at få de fem mistænkte identificeret.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket gruppen i området ved tankstationen kl. ca. 22.50 eller på flugt derfra. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk