6. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kim Sunesen (V): - Uenighed er velkommen, men...!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Sunesen (V): - Uenighed er velkommen, men...!
Solrød - 09. april 2021 kl. 17:19

Debat: Tonen på sociale medier er blevet langt mere barsk og rå gennem længere tid. Om det er Corona, som har påvirket galdeniveauet eller om isolationen har reduceret almindelig sociale færdigheder og empati markant, det ved jeg ikke.

Men det er min klare oplevelse, at niveauet er dalet, og det er svært at opretholde en rimelig og voksen debat og dialog i flere grupper på fx Facebook. Af samme årsag har jeg trukket mig fra flere af disse grupper, da jeg ikke mener, at min fritid er bedst anvendt der.

Det leder til, jeg jævnligt bliver skudt i skoene, at jeg ikke ønsker at lytte til borgerne. Det kunne ikke være mere forkert. Jeg har alle dage være enormt interesseret i en god og direkte dialog. Det betyder ingenlunde, at jeg ikke ønsker at debattere med personer, som er uenige med mig. Det skal bare ske på en ordentlig måde. Faktisk er et jo oftest i mødet med mennesker af en anden virkelighedsopfattelse, at man flytter sig og de bedste løsninger findes.

Derfor kan du lufte din uenighed, ideer eller spørgsmål til mig ved en gåtur omkring Kalkgraven søndag den 18. april kl. 16.30 - Det bliver en tilbagevendende begivenhed hver første søndag i måneden herefter.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk