20. september 2021
Sideruden blev knust, så tyven kunne række ind i kabinen og stjæle ved en række biler, der holdt parkeret ved Karlstrup Kalkgrav. Arkivfoto: Jesper From
Sideruden blev knust, så tyven kunne række ind i kabinen og stjæle ved en række biler, der holdt parkeret ved Karlstrup Kalkgrav. Arkivfoto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalkgraven ramt af indbrud i parkerede biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalkgraven ramt af indbrud i parkerede biler
Solrød - 30. juli 2021 kl. 09:32
Af Katrine Wied

En række biler fik knust sideruden og udsat for tyveri, da de onsdag holdt parkeret ved Karlstrup Kalkgrav. Det oplyser Midt- og Vestshællands Politi.

I løbet af en par timer fik politiet fire anmeldelser fra bilister, som havde holdt parkeret på Silovej eller Tåstrupvej.

Fælles for anmeldelserne var, at en siderude var blevet knust, hvorefter effekter fra bilens kabine var blevet stjålet. Tyverierne var sket i tidsrummet mellem klokken 13 og 16, men uden at nogen har bemærket noget.

Også i løbet af eftermiddagen fik politiet yderligere to anmeldelser om tyveri fra køretøjer, der havde været parkeret på Østre Grænsevej og Østre Strandvej i Solrød. Også i disse to sager var en siderude blevet knust, så tyven kunne skaffe sig adgang til bilens kabine for at stjæle. Heller ikke i disse sager har nogen bemærket noget konkret til tyven, men en bilejer undrede sig dog over en sølvgrå, ældre BMW på Østre Grænsevej tæt på andre parkerede biler. Heri sad to mænd, der ifølge bilejeren så ud til at sidde og kigge ud i luften. Hvorvidt disse to mænd har noget gøre med indbruddene i strandområdet eller ved kalkgraven at gøre, ved politiet ikke.

Der blev blandt andet stjålet tasker, punge med kontanter og kort, smykker og en Iphone.

Der skete også indbrud i biler i Vindinge og på Hundige Havnevej i Greve onsdag.

Politiet modtager gerne oplysninger om mistænkelige personer eller køretøjer, der måtte være set i de områder, hvor der er blevet begået indbrud i biler onsdag eftermiddag. Man kan kontakte politiet på telefon 114 med oplysninger.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk