25. marts 2019
Politiet og vejmyndigheden Solrød Kommune skal nu kigge på en løsning, så man slipper for de mange ulovligt parkerede biler ved Karlstrup Kalkgrav, som er et årligt tilbagevendende problem. Her er foto fra 2016, hvor den også var gal.  Privatfoto
Politiet og vejmyndigheden Solrød Kommune skal nu kigge på en løsning, så man slipper for de mange ulovligt parkerede biler ved Karlstrup Kalkgrav, som er et årligt tilbagevendende problem. Her er foto fra 2016, hvor den også var gal. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalkbruds-kaos: Alt er som det plejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalkbruds-kaos: Alt er som det plejer
Solrød - 06. juni 2018 kl. 12:01
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er efterhånden desværre blevet en sommertradition, at når varmen sætter ind og folk drages mod vandet, så er den gal ved Karlstrup Kalkgrav. Det er et så populært sted i sommervarmen, at parkeringspladserne hurtigt er fyldt op, og bilisterne derfor finder andre - og ulovlige - steder at stille bilen.

Mandag eftermiddag fik politiet henvendelser om, at der på Højagervej, Tåstrupvej og Silovej var parkeret mange biler, hvis førere og passagerer formentlig var gæster ved Karlstrup Kalkgrav.

I samarbejde med vejmyndigheden, som er Solrød kommune, kigger politiet nu på problemet for at vurdere, om der kan gøres andet end at udstede parkeringsafgifter til de ulovligt parkerede biler.

Det skriver DAGBLADET onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk