17. september 2021
Brian Mørch (DF) og Jan Færch (K) flyttede søndag den politiske debat ned til stranden. Foto: Morten Scheelsbeck
Brian Mørch (DF) og Jan Færch (K) flyttede søndag den politiske debat ned til stranden. Foto: Morten Scheelsbeck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K og DF bebuder tættere samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K og DF bebuder tættere samarbejde
Solrød - 14. september 2021 kl. 10:13

Søndag havde byrådskandidater fra Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti sat hinanden stævne til en politisk debat på stranden i Solrød. De to partier blev ikke enige om alt, men der var enighed om, at Solrød Kommune skal i en ny retning med større fokus på børn, ældre og borgerinddragelse.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Debatten kørte i to timer, og politikerne kom vidt omkring. Der var mange områder med fælles interesse som fx bevarelse af klippekortordningen og ønske om en ny daginstitution. Men det var bestemt også områder, hvor politikerne oplevede forskelle og uenighed. De to partier havde på forhånd lovet at komme med en udmelding oven på det udendørs debatmøde, og det resulterede i et håndslag på at samarbejde efter valget 16. november.

- Vi vil gerne debattere, hvor vi er uenige og handle, hvor der er enighed. Vi er to forskellige partier, og vi ser ikke ens på alle sager. Sådan skal det også være, da vi jo netop repræsenterer forskellige vælgere, men vi er også enige om, at vi skal fokusere på det, der samler os, så vi kan stå stærkere sammen i fremtiden, lød det efter debatten fra Dansk Folkepartis byrådsmedlem Brian Mørch, der også er sit partis spidskandidat til valget 16. november.

Den konservative borgmesterkandidat Jan Færch stemte i:

- Vi har allerede i dag et glimrende samarbejde med Brian Mørch, der er en god repræsentant for Dansk Folkeparti i byrådet, men jeg kan sagtens se os samarbejde tættere i fremtiden. Det var der enighed om på stranden i dag, og det er jeg rigtigt glad for. Det tegner godt.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk