18. januar 2021
Hvert år uddanner UngSolød et hold  juniormedhjælpere.
gallery icon

Se billedserie

Hvert år uddanner UngSolød et hold juniormedhjælpere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juniorer klar til vilde lege med børnehavebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juniorer klar til vilde lege med børnehavebørn
Solrød - 22. maj 2019 kl. 13:00

Det summer af forventning i børnehaven Birkebo, hvor små hoveder popper nysgerrigt frem bag dørkarmen, mens institutionsleder Maiken Rangel fortæller om dagligdagen i børnehaven. Tirsdag før påskeferien fik syv unge drenge en rundtur i børnehaven, inden de fik overrakt diplomer for et gennemført juniormedhjælperkursus i UngSolrød.

- Børnene kan jo godt se, at I ikke er rigtige voksne. Men I er heller ikke rigtige børn. Så må I jo være en slags storebror, forklarer Maiken Rangel.

I løbet af foråret har drengene gennemført et uddannelsesforløb hos UngSolrød, som ruster dem til at blive ansat i 48 timer i en børnehave i Solrød Kommune efter skoletid.

UngSolrød uddanner juniormedhjælpere hvert år, et tilbud, der retter sig mod drenge over 15 år. Her får de mulighed for at tjene lommepenge ved et sjovt og fornuftigt praktikforløb i fritiden, mens børnene i børnehaven får en legekammerat, der er klar med en masse energi. Det er håbet, at et forløb som juniormedhjælper vil gøre nogle af de unge drenge interesserede i en arbejdsrelateret fremtid i daginstitutionerne, som traditionelt er domineret af kvinder.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk