16. maj 2021
i fire måneder har det været muligt at byde ind på at etablere sig med restaurant/café ved det kommende Strandens Hus. Men ingen har meldt sig.
i fire måneder har det været muligt at byde ind på at etablere sig med restaurant/café ved det kommende Strandens Hus. Men ingen har meldt sig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen har budt på Strandens Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen har budt på Strandens Hus
Solrød - 19. november 2020 kl. 18:11
Af Jesper From

Bølgerne har længe gået højt, når talen faldt på den fremtidige plan for en restaurant/café i forbindelse med Strandens Hus. Trods mange indspark og protester, blev der i sidste ende et flertal i byrådet for, at der skulle udlejes en sokkelgrund, hvorpå en investor kunne bygge en restaurant/café i to plan.

På den baggrund har sokkelgrunden været i udbud fra 1. juli og frem til 30. oktober.

Men om det er den verserende corona eller bare ingen interesse for at etablere sig på grunden med den smukke udsigt over vandet, er ikke til at vide.

Det er i hvert fald fakta, at der endnu ikke er kommet så meget som ét tilbud. Det fremgår af et notat, som mandag blev forelagt økonomi-, teknik- og miljøudvalget.

Den manglende interesse må skabe panderynker hos nogle - og jubelscener hos andre!

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk