22. oktober 2020
Bageste række fra højre: Steffen Sperling, lærer, Martin Ramsgaard, Holger Sandberg, Sander Gerits, Claus Bang, Niels Brock Fonden. Forreste række: Pernille Bruun, Magasin du Nord, Pil Paltorp, rektor på Innovationsgymnasiet.
Bageste række fra højre: Steffen Sperling, lærer, Martin Ramsgaard, Holger Sandberg, Sander Gerits, Claus Bang, Niels Brock Fonden. Forreste række: Pernille Bruun, Magasin du Nord, Pil Paltorp, rektor på Innovationsgymnasiet.
Foto: Lasse Lagoni/Foto: Lasse Lagoni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke mere Brock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke mere Brock
Solrød - 09. juli 2020 kl. 12:02

Holger Sandberg fra Solrød Strand dimitterede lørdag 27. juni fra Innovationsgymnasiet, Niels Brock i København med en sjælden udmærkelse på eksamensbeviset. Ved dimissionen, der blev afholdt på Børsen, modtog Holger, sammen med to gruppemedlemmer, Dansk Erhvervs Talentpris 2020. Prisen gives til en gruppe, der en løst en konkret opgave og problemstilling. Med prisen følger et beløb på 25.000 kr. til deling.

I år dimitterede næsten 800 studenter fra Niels Brocks fire handelsgymnasier i København, og ud af det rekordstore antal studenter blev 11 studenter hædret for at have ydet en ekstraordinær indsats gennem studietiden. En af disse er Holger sandberg, der sammen med to sine to gruppemedlemmer Martin Ramsgaard og Sander Bonne Gerits modtog Dansk Erhvervs Talentpris 2020.

Prisen gives til en studiegruppe på Niels Brock, der har løst en opgave og problemstilling med afsæt i områderne "handel og økonomi, etik og digitalisering". Eleverne arbejde med en aktuel problemstilling for udvalgte Dansk Erhverv virksomheder. Case-virksomheden var Magasin Du Nord og opdraget lød på at undersøge mulighederne for at udvikle koncepter for at udleje kjoler til kvinder samt for forhandling af genbrugs-/vintagebeklædning til mænd i alderen 15-30 år, der understøtter Magasins bæredygtige profil, og som er økonomisk attraktive

Om baggrunden for indstillingen til Dansk Erhvervs Talentpris siger rektor Pil Paltorp:

- Vindergruppen har igennem et særdeles grundigt analysearbejde og på trods af udfordrende tidsrammer opnået en dyb og nuanceret indsigt i Magasins forretning, samt i det komplekse problemfelt de har behandlet. De har, med et stærkt fagligt fundament, forholdt sig sagligt, kritisk og kreativt til udviklingen af et kompliceret forretningsområde, og har på glimrende vis formidlet resultaterne af deres arbejde til Magasins ledelse og nøglemedarbejdere.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk