24. juni 2019
Tamara og Georg Julin vil onsdag 27. februar fortælle om at forberede sig til den 4. alder. Pressefoto
Tamara og Georg Julin vil onsdag 27. februar fortælle om at forberede sig til den 4. alder. Pressefoto
Foto: PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan fastholdes seniorerne i Solrød?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan fastholdes seniorerne i Solrød?
Solrød - 14. februar 2019 kl. 13:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag 27. februar klokken 19 er der foredrag i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter. Her vil man høre Tamara & Georg Julin fortælle at forberede sig til den fjerde. alder, og efterfølgende diskussion omkring udfordringen "Hvordan fastholder vi seniorer i Solrød kommune".

Hvorfor seniorboliger i Solrød Kommune? Mindre alternativ leje- / ejerbolig ønskes i det vante miljø og nær familien. Hus og have er blevet for stort, og ikke handicapvenligt. Fortsat ønske om at deltage i det lokale netværk og fællesskab. Der sikres trivsel og højere livskvalitet for seniorer. Føler sig tryg i Solrød Kommunen, hvor mange har boet i rigtig mange år. Seniorer bekendt og fortrolig med Solrød Kommunes service og tilbud. Seniorboliger er en win-win situation for Solrød Kommune ved rotation i boligmarkedet.

Hvad er alternativet til nuværende bolig i dag, og hvordan kommer vi i gang?

Efter foredraget vil der blive fokuseret på hvorledes "Fastholder vi seniorer i Solrød Kommune", som både er en udfordring for borgere og kommunen, hvor man skal "tænke fremad".

Ældrerådet vil være repræsenteret i mindre grupper efter foredraget, og man vil kunne drøfte emnerne: Seniorboliger og seniorboligfællesskaber. Hjemmeboende svage ældre i specielt indrettede boliger. Boligpolitik for Solrød Kommune juni 2019.

Foredrag er gratis og af hensyn til forberedelse og servering af kaffe og kage bedes I tilmelde jer på ssk.nemtilmeld.dk eller telefon 2715 4502 / 2221 1403.

Alle er velkomne, og Solrød Ældreråd håber at se rigtigt mange.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk