23. januar 2019
Alle boder har på trods af den nye placering været udsolgt, og ligesom de forgangne år kunne de besøgende derfor både lægge vejen forbi for at gøre et godt loppefund. Foto: Petter Becker-Jostes
gallery icon

Se billedserie

Alle boder har på trods af den nye placering været udsolgt, og ligesom de forgangne år kunne de besøgende derfor både lægge vejen forbi for at gøre et godt loppefund. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høstmarked på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høstmarked på udebane
Solrød - 04. september 2018 kl. 10:06
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er næppe gået de fleste havdrupborgere forbi, at Stationspladsen er i gang med en større ombygning. Derfor måtte årets udgave af høstmarkedet foregå i Superbrugsen bag- i stedet for forhave, og det satte sine spor på festlighederne. I hvert fald hvis man spørger brugsens uddeler, Thomas Eggebrecht.

- Der har været lidt færre besøgende, dels på grund af ombygningen, dels på grund af et sporarbejde denne weekend. I år døde det også lidt ud ved 12-tiden, hvor det normalt plejer at være ved 14-tiden. Jeg vil dog stadig tro, der været mellem 1500 og 2000 mennesker forbi i løbet af dagen, siger Thomas Eggebrecht fra Superbrugsen, der er arrangøren bag høstmarkedet.

Alle boder har på trods af den nye placering været udsolgt, og ligesom de forgangne år - høstmarkedet har i øvrigt været afholdt i 30 år - kunne de besøgende derfor både lægge vejen forbi for at gøre et godt loppefund, besøge spejderne og politiet, tage en snak med de politiske partier og lytte til live-musik. Hos Superbrugsen derimod ved Thomas Eggebrecht godt, at han ikke skal afholde høstmarkedet for at få flere penge i kassen, snarere tværtimod:

- Det er ikke den store handelsdag for os. Kunderne er her for at hygge sig, og vi har udgifter til for eksempel musikken, siger uddeleren.

Oprindeligt var det planen, at den nye stationsplads skulle være blevet indviet netop til årets høstmarked, lyder det fra uddeleren, der ligesom de andre borgere må vente til slutningen af året på, at pladsen står færdig - og så kan høstmarkedet vende tilbage til forhaven næste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk