20. november 2019
Der er gjort meget ud af sceneri og koreografi i forestillingen.
gallery icon

Se billedserie

Der er gjort meget ud af sceneri og koreografi i forestillingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kommer Pippi Langstrømpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kommer Pippi Langstrømpe
Solrød - 11. april 2019 kl. 08:42
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: Der er nok mange, som ikke aner, at Solrød har et amatørteater - og faktisk har haft det i 30 år. For de lever en stille tilværelse, og er selv godt klar over, at de ikke har brugt så mange kræfter på at »sælge sig selv«.

Foreningen hedder Solatea og holder til i gymnastiksalen på Solrød Gl. Skole, hvor de i øjeblikket er ved at indøve Sebastians musical »Pippi«.

Det er deres hidtil største produktion, så der bliver øvet intenst på replikker, dans og sang under ledelse af den meget engagerede instruktør Britt Ravnsted-Larsen.

Der er omkring 30 medvirkende foran og bag scenen. På de skrå brædder vil 25 glade amatørskuespillere i alderen fra 9 til 68 år optræde.

Med 30 år på bagen, så er »Pippi« faktisk foreningens jubilæumsforestilling. Der er premiere fredag 10. maj klokken 19.30 og så spiller de igen 11. maj klokken 11 og 15. Entreprisen kan ikke skræmme nogle væk. 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn. Billetter kan købes på place2book.com, og der er plads til 150 tilskuere i Solrød Gl. skoles gymnastiksal.

Læs mere i DAGBLADET onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk