11. juli 2020
Her kigger tennisformand Steen Munkholm på de sørgelige rester af den nedbrændt tennisklub. Han glæder sig dog over, at en ny pavillon er på vej og snart skal stilles på plads. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Her kigger tennisformand Steen Munkholm på de sørgelige rester af den nedbrændt tennisklub. Han glæder sig dog over, at en ny pavillon er på vej og snart skal stilles på plads. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havdrup Tennisklub kan snart være under eget tag igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havdrup Tennisklub kan snart være under eget tag igen
Solrød - 09. juli 2019 kl. 09:44
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillet foregår godt nok på banen udenfor, men det er svært at have en rigtig klub uden tag over hovedet.

Derfor er man hos Havdrup Tennisklub glade for den støtte, der har været til genopbygningen efter branden, der ødelagde det gamle klubhus.

- Der har gudskelov været stor opbakning til vores arbejde, ellers ville det se sort ud, siger Steen Munkholm, mens han kigger ud over pladsen, hvor klubhuset plejede at være samlingspunkt. På fliserne under hans fødder ser det vitterligt sort ud, med mærker efter branden, som der stadig ikke er noget forklaring på, hvordan opstod.

Tennisklubben har senest fået 15.000 kroner fra Nordea-fonden og på bordet ligger der nye ketchere, som Team Solrød har givet støtte til, så klubben kunne være med i Sjov Sommer-programmet.

Formanden fortæller, at netop nu er et firma ved at bygge på en ny pavilion, som efter planen skal leveres i slutningen af august og når den er på plads skal der bygges på en tilbygning, der skal være depotrum.

- Vi glæder os fantastisk meget til, at de ting kommer på plads, for i øjeblikket har vi ikke engang vand og må hente det hele, siger Steen Munkholm og fortæller, at klubbens medlemmer overvejende har taget modgangen i stiv arm.

- I år har midt sagt ikke været optimalt, men vi har klaret det og folk har været flinke til tage omstændighederne, som de er.

Hvis alt går efter planen, så vil tennisklubben være klar til at rykke ind i de nye lokaler sidst på året, så næste sæson kan blive en del bedre.

- Vi håber at det hele er 100 procent klar til standerhejsning i april næste år, siger en optimistisk formand, der håber at de nye faciliteter kan være med til at lokke endnu flere medlemmer til - meget gerne nogle unge spillere, der vil være en del af tennissporten i Havdrup.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk