15. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hans Odder: Dejligt igen med en at spille bold med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Odder: Dejligt igen med en at spille bold med
Solrød - 11. september 2018 kl. 12:15
Af Jesper From

Formand for Lokallisten Solrød, Jørgen Kreutzer, lægger ikke skjul på, at Jan Færchs spring fra Lokallisten og over til de Konservative kommer noget bag på ham. Han siger lige ud, at de Konservative efter hans mening står med noget af et troværdighedsprogram, fordi de Konservative kandidater ved sidste byrådsvalg skrev under på, at hvis de lige pludseligt valgte at skifte parti, så ville de samtidigt nedlægge deres mandat. Og så ville partiet ikke miste en plads i byrådet, men overlade den til en suppleant. »Partihopperen« måtte så leve med, at springet samtidigt var et spring ud af byrådssalen.

Men Hans Odder (K) har svært ved at se problemet omkring Jan Færchs spring fra Lokallisten Solrød og over til de Konservative.

- Han er jo ikke gået fra de Konservative. Og vi kan altså ikke være moralske vogtere for, hvordan de andre partier gør. Lokallisten Solrød har ikke en underskrevet aftale, som vi har. Den aftale var vi de eneste, som havde, forklarer Hans Odder.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk