18. januar 2021
Der skal mere end COVID-19 til at sætte en stopper for kunsten. I weekenden opførte unge skuespillere musicalen »Guys and Dolls« på det grønne græs ved Munkekærskolen. Privatfoto
Der skal mere end COVID-19 til at sætte en stopper for kunsten. I weekenden opførte unge skuespillere musicalen »Guys and Dolls« på det grønne græs ved Munkekærskolen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guys and dolls - og corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guys and dolls - og corona
Solrød - 01. juli 2020 kl. 13:27

Selvom stort set alle andre teatre har aflyst hele sæsonen, havde eleverne fra Scenekunstskolen i Solrød i weekenden såmænd premiere på musicalen "Guys And Dolls".

Det skete på en hjemmelavet, udendørsscene på Munkekærskolen med god plads til både publikum og artister.

Eleverne startede prøver i februar og forestillingen skulle egentlig have spillet på en stor scene på Albertslund Musikteater. Det fik nedlukningen af Danmark dog sat en stopper for.

Men det fik ikke de teaterglade børn til at give op.

Hver lørdag har de holdt fanen højt på Zoom, også selvom det er meget svært at træne sang, dans og drama bag en skærm. Og da det få uger før premieren igen blev muligt at mødes, fik de på rekordtid sat forestillingen sammen.

Selvom det blev en helt anden forestilling end først planlagt, var det nogle stolte og lettede skuespillere, som efter et par timers hårdt arbejde på scenen, kunne tage imod en velfortjent stående applaus fra et meget begejstret publikum.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk