19. november 2018
Solrød Teater Festival har budt på mange oplevelser i løbet af ugen. Her er det fra forestillingen: Kongen og vandkanden. Foto: Solrød Bibliotek
gallery icon

Se billedserie

Solrød Teater Festival har budt på mange oplevelser i løbet af ugen. Her er det fra forestillingen: Kongen og vandkanden. Foto: Solrød Bibliotek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God begyndelse for Solrød Teater Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God begyndelse for Solrød Teater Festival
Solrød - 13. november 2017 kl. 14:45
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den seneste uge har budt på talrige teaterforestillinger i Solrød. Det har været i forbindelse med den nye Solrød Teater Festival, som er kommet godt fra start.

- Det er gået rigtig godt og der har været et godt samarbejde med lokale institutioner om at præsentere gode teateroplevelser i nye rammer, fortæller børnebibliotekar Tania Rangstrup-Christensen fra Solrød Bibliotek.

Festivalen er et samarbejde mellem biblioteket, kommunen og institutionerne, der har været gode til at spille med.

- Vi har en fælles interesse for at skabe noget nyt og her har de været gode til at gribe det vi spillede ud med, fortsætter hun.

Hun fortæller videre, at hos parterne bag Solrød Teater Festival er der et stort ønske om at gentage festivalen til næste år:

- Det handlede om at prøve noget nyt og se om det kunne bære. Det har vist sig, at det kunne det godt, så vi vil da meget gerne gentage det til næste år. Lige nu handler det om at evaluere årets festival og se på, hvad vi kan lære af årets festival.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk